3 tanker om “Saker

 1. Heisann.
  Jeg bor i Haugenesveien 64 (haugenes 3). Det har den siste tiden blitt veldig slitte og dårlige lekestativer her hos oss også som i de eldre delene av feltet hvor disse er fikset og blitt veldig bra :-).
  Bl.a. Huskestativet på siden av nr 34 er nesten råtnet i stykker og er i ferd med å bli farlig å bruke.
  Er det mulig å legge denne plassen inn som en av de som trenger opprustning i 2013?
  Kan gjerne også settes opp et eller to lekestativer der også, om mulig.

  På forhånd takk!

  Mvh
  Kjetil Forsetlund

 2. Hei
  Kunne det være aktuelt å forsøke å få forbedret gatebelysning i Barlinda og opp mot Svartedabbe? Sjelden slike gater ikke er opplyst idag, det har jo med trafikksikkerhet. Mye barn i feltet ferdes langs disse veiene, til fots og på sykkel. Ny bebyggelse er jo også underveis. Hadde man i tillegg fått litt lys ved ballbingen og lekeplassen hadde det vært utrolig bra. Mvh Morten Ross

 3. Haugenes Vel har tatt opp dette tidligere; svaret var den gang at Haugenes II er regulert med opplyste gang og sykkelstier, mens (bil)kjøreveiene Barlinda og Svartedabbe er ikke belyst.
  Trafikksikringen som vellet arbeidet med i mange år førte til at det ble fortau i størstedelen av Haugenesveien, med fartsdumper og bedre veimerkinger, samt noe bedre belysning.
  Belysningen ble også noe bedre da Fevik skole benyttet området for Randviga parkering, noe av dette ble fjernet da skolen flyttet tilbake til nybygget.
  Fotgjengere og syklister, med særlig vekt på skoleveier (som det gis tilskudd til) skal være sikret med belysning, om man benytter gang og sykkelveiene, og ikke går på kjøreveiene.
  Haugenes II ble regulert med mye gang/sykkelstier, og parkeringsplasser utenfor eiendommene, det er vel stadig det boligfeltet i Grimstad med størst andel av slikt. At beboerne etter hvert har flyttet bilene til stuedøra var noe man ikke forutså på slutten av 1970-tallet.
  Kommuneøkonomien har ikke rom for utbedring av alle steder der det er ønskelig (og nødvendig) med bedre veibelysning, og situasjonen tilsier ikke at Haugenes II blir prioritert høyere når det fremdeles er skoleveier i kommunen som både mangler fortau og belysning.
  I Haugenes I og III er veiene belyst.

  Geir Andresen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s